Ексклузивно видео од криењето на Диме Спасов од полицијата

Ексклузивно видео од криењето на Диме Спасов од полицијата

1327
СПОДЕЛИ

Коза Ностра доби ексклузивна видео снимка од криењето од полициските службеници на заменик министерот Диме Спасов.

giphy