Ексклузивно видео од криењето на Диме Спасов од полицијата

Ексклузивно видео од криењето на Диме Спасов од полицијата

2961
СПОДЕЛИ

Коза Ностра доби ексклузивна видео снимка од криењето од полициските службеници на заменик министерот Диме Спасов.

 

giphy