Сабота, Август 27, 2016

МАКЕДОНИЈА

1. Се правеле споредби на пучот во Турција со оној во Македонија 2. Иванов давал совети околу помилувањата на одредени политичари 3. Дискутирале околу калинките што...

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски остана без своето најсилно оружје. Пред два дена, во доцните ноќни часови, откажал неговиот супер-телефон кој буквално палеше и гасеше...

МАГАЗИН

Детето од рекламата за зголемување на наталитетот популарно позната како „Ќе имаме бебе“ денес е веќе големо момче и од први септември ќе тргне во прво одделение во Основното училиште „Кочо Рацин“. Неговите родители се среќни што нивниот син тргнува...

НАЈЧИТАНО

ОСТАНЕТЕ ПОВРЗАНИ СО КОЗА НОСТРА

24,179FansLike
265FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

I-MAN СТРИП

12049700_961082817321847_4796352780133735120_n